HABERDENİZLİ.COM / (AA)

Alınan bilgiye göre, özel bir lisede fen bilgisi öğretmeni olarak çalışan Abdul Muddalip Ünal (29), okul müdürü Ö.D'ye (43) kurumdan ayrılmak istediğini belirtti.

Ünal bu sırada okul müdürü Ö.D'nin bu isteğini kabul etmediği gerekçesiyle kendisine tokat attığı ileri sürüp Pamukkale Üniversitesi Hastanesine giderek darp raporu aldı.

Ünal daha sonra polise giderek kurum müdüründen şikayetçi oldu. 

Ünal gazetecilere yaptığı açıklamada, okuldaki işini bırakmak için müdürün yanına çıktığını savunarak, "Müdüre işi bırakmak istediğimi söyledim. Sözleşmem olduğunu, bırakamayacağımı söyleyip, yerinden kalkıp boğazımı sıktı, yüzüme tokat attı. Daha sonra odasından çıktım. Okulun güvenlik görevlisinin, müdürün beni çağırdığını söylemesi üzerine, tekrar odasına gittim. Güvenlik görevlisi ve diğer öğretmenlerin önünde yüzüme tekrar sert bir tokat attı. Aldığım darbeyle yere düşüp, baygınlık geçirdim. Beni öldüreceğini söylüyordu. Diğer öğretmenlerin araya girmesiyle, dışarı çıktım. Ben hiçbir şekilde karşılık vermedim." diye konuştu.

Gözaltına alınan Ö.D ifadesinde darp olayını kabul etmediğini ve öğretmenin sözleşmesini tek taraflı feshetmek amacıyla böyle bir yola başvurduğunu söylediği öğrenildi.

Denizli'de Skandal İddia! Okul Müdürü Öğretmeni Darp Etti