Denizli'de dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağmur nedeniyle bazı ev ve iş yerleri hasara uğradı, trafikte yer yer aksamalar meydana geldi.

Denizli'de akşam şiddetlenen yağmur, hayatı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar, aniden bastıran dolu ve yağıştan korunmak için saçak altlarına sığındı.

Her yağmur yağdığında gözlerin çevrildiği, trafiğe kapalı olan ve sadece belediye otobüslerinin kullandığı Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda Merkez Bankası ile Denizli Çarşısının arasında kalan bölüm göl haline geldi. Denizli Çarşısı'nda bulunan iş yerlerini de aşırı yağış nedeniyle su bastı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, rögar kapaklarını açarak biriken suları tahliye etti. İş yerlerinin sahipleri de belediye ekiplerinin yardımıyla biriken suyu boşalttı. Yağış nedeniyle yollarda toplanan rusubat görevlilerce temizlendi.  

Ayrıca Denizli'nin Kale ilçesinde de akşam saatlerinde aniden bastıran yağış ve dolu nedeniyle bazı iş yerlerinin önündeki tenteler çöktü. 

Çarşı Meydanı'nda da kaldırım boyuna ulaşan yağmur suları nedeniyle araçların sürücüleri yolda ilerlemekte güçlük çekti. 

Denizli'de Şiddetli Yağış Etkili Oldu

Denizli'de Şiddetli Yağış Etkili Oldu