Haberdenizli.com

Türkiye Gençlik Birliği Denizli İl Örgütü, dün Batman’da haince şehit edilen 9 askerimiz için Pamukkale Üniversitesi’nde bir kafe'de “Şehitlemizi Anma “ etkinliği düzenledi. 

İl Başkanı Barış Dikmen, "Bildiğiniz üzere dün sabah saatlerinde Batman'ın Hasankeyf ilçesinde yol yapım çalışmasının emniyetini sağlayan askerlerimizin, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında PKK lı teröristler tarafından asfaltın altına tuzakladıkları el yapımı patlayıcı patlatılarak  9 Vatan evladı şehit düşürülmüştür. Acımız büyük ama kinimiz daha büyüktür!  Amerikanın desteklediği, 5000 TIR silah gönderdiğini hepimiz biliyoruz. Bu bir Türk amerikan savaşıdır! Türk amerikan savaşı sadece cephe de değil ekonomi de de devam etmektedir. Bizleri böyle yıldıramazlar!  Ülkemizin dört bir yanı ve bölge ülkelerinden, Amerika ve terör örgütleri gidene kadar bu savaş sürecek,  Türk Gençliğin Mehmetçiğe desteği hiç bitmeyecek! Mehmetçiğimize güvenimiz tamdır! emperyalizmi bu topraklardan süperecek ve tekrardan Barış ve huzur sağlayacak askerlerimize selam olsun! Türk gençliği Mehmetçiğin bir adım arkasındadır!" ifadelerini kullandı.

Bütün askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu akabinde istiklal marşımızı okumalarının ardından etkinlik sona erdi.

Denizli'de Şehitlemizi Anma EtkinliğiDenizli'de Şehitlemizi Anma Etkinliği