Toplamda 10 günlük tatil içinde bulunan Kurban Bayramı’nda Denizlili vatandaşların uğrak yeri Pamukkale İlçesi’nde bulunan Çamlık Mesireliği ve Merkezefendi İlçesi’ndeki Servergazi Piknik alanı oldu. Vatandaşlar çeşitli aktivitelerle keyif yapmanın yollarını aradı. Kurban kesenler mangallarını yaktı, hamaklar kuruldu, anneler çocuklarıyla vakit geçirdi. Çamlık Mesireliğinde piknik yapan Egemen Orhan “10 Günlük bayram tatiline geldik, kurbanımızı kestik. Çamlık’ta mangal yakmaya geldik. Herkese hayırlı bayramlar dileriz” dedi. Fethiye’den gelen misafirler de Denizli’de Çamlıkta piknik yaptı.

Denizlililerin akın ettiği piknik alanlarından biri de Merkezefendi İlçesi’nde yer alan Servergazi Piknik Alanı oldu. Trafik yoğunluğunun da fazla olduğu piknik alanında yüzlerce Denizlili tatilin ve bayramın keyfini yaşadı. Piknikçi Uğur Gürel “ 10 günlük tatilde aileyle Kurban Bayramından sonra geldik. Keyfini çıkarıyoruz ailecek. Güzel, Allah kabul etsin. Ortam güzel sevdiklerimiz yanımızda. Herkese iyi bayramlar” dedi. 10 günlük bayramı değerlendiren Levent Aldemir “Ailemizle birlikte geldik. Mangalımızı yapıyoruz. Çok güzel geçti. Allah razı olsun gezdik” dedi.

Antalya’dan Denizli’ye bayram ziyaretine gelen Yağmur Yıldız “Bayram çok güzel geçiyor. Ben Antalyalım burası daha güzel geliyor. Herkesin bayramını kutlarım. Tatil çok iyi geldi. Eğlenceli, keyifli, Herkes mutlu bir arada” dedi