Cumhurıyet ve pınarcık mahallelerın, özel trafolu müşterıler ıle ges'ler (pamukkale proje ges k-ö - serinhisar ges 2 k-ö - serinhisar belediyesi dm - pamukkale altı dm-1 - han dm - fay dm3 - pamukkale 4-ges - pamukkale 5-ges - serinhisar enerji san.ve tic.a.ş. - fay 2 ges - yılmaz beton-ö - serinhisar baz istasyonu tr3-ö - serinhisar baz istasyonu tr2-ö - akça tr(sulama) - koyun keçi ytş.birliği tr-ö - amiroğlu madencik tr-ö - serinhisar taş ocakları-ö - albeke süt ve gıda tr-ö - fay 3 ges - akça 2 - dyek ges k-ö - serinhisar belediyesi ges-ö - akça hazır beton kilit parke tesisi tr-ö - çoban tr-ö - serinhisarbaz istasyonu tr1-ö - akça hazır beton ceviz bahçesi tr-ö - sistem elektro mekanik tesisler tr2-ö - sistem elektro mekanik tesisler tr-ö - pamukkale 6 ges k-ö - denizli 4 ges k-ö - pamukkale 2 ges - denizli 5 ges k-ö - serinhisar ges 1 k-ö - hüseyin ince tr-ö - akça hazır beton tr4-ö - osman can tr-ö - yılmaz beton yanı-ö - akça tr2-ö - akça1 trö - huriye kurban tr-ö - rıza çaylı sulama tr-ö)
7 Kasım 01:00 ile 01:30 saatleri arasında iletim sistemindeki arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak. 

honaz ılçe merkezı,gürleyık,emırazızlı, karateke, ovacık mahallelerının tamamı ve tünel inşaatı şantıyelerı ıle özel trafo müşterıler 7 Kasım 01:00 ile 01:30 saatleri arasında iletim mertebesinde gerçekleştirilecek tesis çalışmaları nedeniyle dağıtım sisteminde yapılacak işlemler nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Akhan, Kale, Pınarkent, Güzelköy, Bağbaşı, Zümrüt, Tekke, Gökpınar, Kervansaray, Zeytınköy, Asmalıevler, Yunusemre, Kayhan, Hürrıyet, Cankurtaran, Karataş mahallelerı ile Kocadere ges,densolar ges,bereket hes1,bereket hes 2 üretım santrallerı.ankara asfaltı akhan ıle pınarkent arasında kalan bölge. Pamukkakle Ünıversıte Hastahanesı ve Kredı Yurtlar Kurumu ve bağlı ara sokaklar .
7 Kasım 01:00 ile 01:30 saatleri iletim operatörü teiaş tarafından gerçekleştirilecek olan arıza onarım ve bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Sarıabat mahallesının bir kısmı, Tavas makası ile Cankurtaran mahallesi arasında bulunan özel trafolu müşterıler. (ayaz tekstil, hikmet keskin, Hanım inançlı,radar) 7 Kasım 01:00 ile 01:30 saatleri arasında İletim Operatörü TEİAŞ Tarafından Gerçekleştirilecek Olan Arıza Onarım ve Bakım Çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Anafartalar mahallesı, şeyh bedrettın caddesı, 2152, 2152/1, 2-2171, 2710, 2173, 2175/1, 2-2701 sokak ve bağlı ara sokaklar 7 Kasım 09:00 ile 14:00 saatleri arasında Yatırım Tesislerinin Devreye Alınması nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Bahçeköy yorga balkıca mahallesının tamamı ile bağlı ara sokaklar ve özel trafolu müşterıler (bozdağ kayak merkezı) etkilenecektir. 7 Kasım 10:00 ile 15:00 saatleri arasında arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Tosunlar, Ahmetlı, Tepeköy mahallelerının tamamı ve bu bölgedekı özel müşterıler. 7 Kasım 11:00 ile 16:00 saatleri arasında arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Karataş mahallesı hamamlar mevkiindekı özel trafolu müşteriler linda gaz, osb kök. Üretim santralı bereket jeoetrmal santralı. 7 Kasım 11:00 ile 16:00 saatleri arasında arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.

Çiftlik mahallesının tamamı, gölcük ve alcı mahallelerinin bir kısmı ve özel trafolu müşteriler. 7 Kasım 11:00 ile 16:00 saatleri arasında arıza onarım ve bakım nedeniyle elektrik kesintisi yapılacak.