HABERDENİZLİ.COM

Denizli'de vatandaşlar Kampüs Plus Oto Yıkama Merkezine giderek 13 Mayıs - 10 Kasım 2019 tarihleri arasında her 50 TL ve üzerinde yaptırılan işlemler karşılığında otomobil kampanyasında bir çekiliş hakkı kazanacak.

Açılışının 5. yıl dönümünü kutlama amacıyla  başlatılan kampanya kapsamında, 50 TL ve üzeri  yapılan tüm işlemlerde anında verilecek çekiliş biletleriyle kampanyaya katılacaklar arasından 10 Kasım 2019 sonrası  noter ve Milli Piyango yetkilileri huzurunda yapılacak çekilişle talihli kişi otomobilin sahibi olacak. Üstelik Kampüs Oto Yıkama ÖTV - KDV ve Noter masraflarınıda karşılayacak. 

İşletme sahibi Mustafa Yılmaz “10 Kasım 2019 tarihine kadar firmamızda 50 TL ve üzeri işlem yaptırarak kampanyaya katılanlar arasında yapacağımız çekilişle son model bir Fiat Egea Sedan otomobil hediye edeceğiz. Türkiye’de daha önce hiç bir oto yıkma merkezinin yapmadığını yapmanın gururunu yaşıyoruz. 5 yıldır bizi tercih eden ve sektörünün öncüsü haline getiren tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum. Bu kampanyamızın büyük ilgi göreceğine inanıyorum” dedi.