Denizli'de otomobil tutkunları haftasonunu hareketli bir şekilde modifiyeli araçlara bakarak geçiriyor. AVM'de açık otopark alanında düzenlenen modifiye otomobil fuarı için yüzlerce araç fuar alanına geldi. Çok sayıda araç ise sergileniyor. Binlerce vatandaş modifiye sergisine gelmeye devam ediyor. Çok sayıda genç otomobil tutkunları ise fuar alanında sergilenen otonmobiller ve yapılan sistemleri yerinde görüyor. Çok sayıda otomobil markazsı birbirinden değişik ses ışık ve görsel modifiye ile yapılan değişiklikleri bir arada sunuyor. Denizli, Manisa, Uşak, İzmir, Antalya yani ege bölgesinden katılım çok yüksekti Denizli'ye gelerek hem otomobillerini sergilediler hemde Denizli'yi gezdiler. 
Değeri 500tl ile 50 bin tl ye ulaşan modifiye sistemleri uygulama yapıldıktan sonra araçları tanımak zor oluyor. Fuar alanında klasik otomobiller, yarış otolarıda sergileniyor. 
Modifiye yapılarak daha bakımlı hale getirilen yüzbinlerce liralık lüks otomobillerden Ferrari, Lamborgini, Porche gibi çok değişik model araçlar fuar alanında yerini alırken 1954 model orjinal Ford direksiz tek kapı ve otomatik şanzuman araç izleyenleri büyülüyor.

Fotoğraflar;




































Zekican Şenkaya