HABERDENİZLİ.COM

Ankara'da 8 yaşındaki Eylül'ün kaçırılıp öldürülmesi, son olarak Ağrı'da 4 yaşındaki Leyla'dan gelen acı haber, kayıp çocukları tekrar gündeme getirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı’nın sisteminde ise Denizli’den 4 çocuğun kayıp olduğu görülüyor. Peki Denizli’de 2016, 2017 ve 2018 yıllarında kaybolan bu çocuklar nerede!

Ankara’da kaçırılıp öldürülen 8 yaşındaki Eylül, Ağrı’da ölü olarak bulunan Leyla, Türkiye’de kayıp olan çocukları tekrar gündeme getirdi. Emniyet Genel Müdürlüğü verilerine göre Türkiye genelinde 5 binden fazla çocuk kayıp olarak aranıyor. Denizli’de ise bu rakam 4. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı’nın kayıp sistemine göre Denizli’de 3 yıl içerisinde toplam 4 çocuk kayboldu. Denizli’den kaybolan ve yaşları 16 olan 4 çocuğun nerede oldukları ise henüz bilinmiyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığı sisteminde yer alan bilgiye göre Denizli’de ilk kaybolan isim Büşra Nuran Akçay oldu. 16 yaşındaki Büşra Nuran Akçay 08. Kasım 2016 yılında Denizli’de kayboldu ve kendisinden bir daha haber alınamadı.

Denizli’de kaybolan bir diğer isimde 16 yaşındaki Tolgahan Tosun. 16 yaşındaki Tolgahan Tosun, 9 Eylül 2017 tarihinde kayboldu ve kendisinden bir daha haber alınamadı.

Sistemde yer alan 16 yaşındaki Melisa Yüce ile 16 yaşındaki Şule Çoban’da 18 ile 26 Mayıs 2018 tarihinde evlerinden ayrıldı ve kendilerinden bir daha haber alınamadı.