Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmalarına tüm hızı ile devam ediyor. Kentteki araç sayısının artması ile birlikte oluşan trafik yoğunluğuna karşı yeni tedbirler alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, daha önce Tiyatro, Ulus, Adalet, Esma Hatun, Hastane, Akçeşme ve Gümüşler Kavşaklarında düzenleme yapmıştı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, son olarak "Albayrak Meydanı" ile "Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi" kesişimindeki kavşakta düzenleme çalışmasına gitti. Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta çalışmalar başlatılırken, Albayrak Meydanı'ndaki düzenlemenin 3 Ağustos'tan itibaren start alacağı belirtildi. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan düzenleme ile kavşaklarda hız kontrollerinin dengelenmesi, güvenilirlik ve yüksek kapasiteli kullanımın hedeflendiği belirtildi. 

Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta yapılacak düzenleme ile bir yandan trafiğin rahatlatılması amaçlanırken, diğer yandan şu konu başlıklarının hedeflendiği belirtildi: "Trafik kazalarını en aza indirmek, araçlar ve yayaların kavşaktan en kısa mesafede ve sürede geçmelerini sağlamak, " Trafikte daha rahat ve güvenli bir şekilde seyahat edilmesi için yapılan çalışmalar süresince sürücülerin ve yayaların güzergahtaki işaretlere dikkat etmesi uyarısında bulunuldu.