Mutlu KELİŞTİ / HABERDENİZLİ

Denizli'de Pazar günü ailemle birlikte nerede kahvaltı yapabilirim diyenler için mükellef bir kahvaltı sunduklarını belirten Bursa Kebap Evi Denizli Şubesi Sahibi Süleyman Üstek, Çamlık yolu üzerinde bulunan işletmelerinde açık büfe olarak 160 çeşit ürünle müşterilerini beklediklerini ifade etti. 

Denizli’de Çamlık yolu üzerinde bulunan Bursa Kebap Evi’nde açık büfe olarak müşterilerine sundukları kahvaltıda müşterilerini beklediklerini belirten Üstek, “Denizli’de hafta sonu ailemle birlikte nerede kahvaltı yapabilirim diyenler için birebir mekan hazırladık. Açık büfe kahvaltımızda 160 çeşit bulunuyor. Kahvaltı çeşitlerimizin yüzde 95’ini kendimiz hazırlıyoruz. Ürünlerimiz, helal sertifikalı olup, sucuk pastırma gibi ürünlerimizde dana eti kullanıyoruz.” dedi.

Bursa Kebap Evi’nde açık büfe kahvaltının, hafta sonları saat 9.00’da hazır vaziyette müşterilerini beklediğini ifade eden Üstek, “Hafta sonunda açık büfe olarak sunduğumuz kahvaltımızı, hafta içi serpme olarak müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Pazar Günü, kahvaltımız 13.00’e kadar devam ediyor. Özellikle Pazar günkü kahvaltımıza yoğun talep alıyoruz.” dedi.

KAHVALTI FİYATLARI

Denizli’de Bursa Kebap Evi’nde açık büfe ve serpme kahvaltı fiyatları:
Açık Büfe Kahvaltı: Kişi başı 25 TL, 0-6 yaş ücretsiz, 6-12 yaş arası 15 TL, Serpme Kahvaltı: Kişi başı 19.90 TL