Haberdenizli.com

İddiaya göre; bir taksici iki şehir magandası tarafından saldırıya uğradı. Kavganın nedeni bilinmiyorken, iddialara göre, takside bulunan iki kadın müşteriyi ticari araçta bulunan kişiler uzun süre takip ettikleri için kavganın meydana geldiği tahmin ediliyor. 

Taksiciyi Takip Ettiler Taksiyi takip eden ticari aracın içinden inen iki kişi caddenin ortasında taksi şoförüne saldırdı. Taksi şoförü saldırganlara karşılık verince uzun süre arbede yaşandı. Bir saldırganın jop ile taksi şoförüne vurduğu anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi. Çevredeki vatandaşların müdahale ettiği kavgaya daha sonra olay yerinden geçen bir başka taksici müdahale ederek tarafları ayırdı. 
Çarparak Kaçtılar Tam kavga bitti derken iki taraf aracın başına geçerken, ticari araçtaki şahıslar ani bir manevra ile hem taksiye çarptı hem de kavga ettikleri taksi sürücünün ayağına çarparak olay yerinden hızlıca uzaklaştı. Takside müşteri olan bir bayan sinir krizi geçirdi. Kavga nedeniyle trafik bir süre aksadı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Polis ekipleri gelmeden olay yerinden kaçan şahıslar, alınan bilgi üzerine polisler yakalama çalışması başlattı. Sinir krizi geçiren bayan müşteri ve olayda darp edilen taksi şoförü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: denizli20haber