Edinilen bilgiye göre, Denizli'de yaşayan 16 yaşındaki Elif Türk'ün İmkb Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde okuduğu belirtildi. Evinde kalbinden rahatsızlanan Türk, Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan genç kız tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Hastanede saat 17.00 sularında hayatını kaybettiği belirtilen Türk'ün ölüm haberini alan ailesi, arkadaşları ve öğretmenleri büyük üzüntü yaşadı. Genç kızın cenazesi babaannesinin Delitaş Mahallesi Kavaklı Parkı yanındaki evinden alınarak Denizli Asri Mezarlık Camisi'nde kılınacak öğle namazına müteakip Asri mezarlığına defnedileceği belirtildi.

Genç yaşta hayatını kaybeden Elif'in 12 senedir beraber olduğu arkadaşları mesajlarında 'Elif daha 3 gün önce doğum günümü kutlamıştı, noldu hani hiç bırakmayacaktın oldu mu bu gidişin... Hayallerimiz vardı bizim, ne güzel bana pasta yaptırmıştın kendi ellerinle hediyeler yaptın oldumu bu şimdi Elif 12 senedir beraberiz oldumu sevenlerini bırakıp gitmek olmadı' gibi ifadeler yer aldı.







Zekican Şenkaya