Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlenen ‘Medya Fotoğçılığı ve Montajı Eğitimi’ne eğitici olarak Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Depo Photos Yayın Yönetmeni Tolga Adanalı ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı Rıza Özel katıldı. Eğitim programı sonunda kursiyer gazetecilere bugün sertifikaları verildi.

Bir gazetecinin günümüz koşulları içinde fotoğraf çekimi ve montajı konusunda bilmesi gerekenler üzerine asgari düzeyde eğitimin gerçekleştirildiği projede kursiyerlere sertifikaları, DGC İlyas Haytan Salonu’nda verildi.
Sertifika töreninde konuşan DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, böyle bir organizasyonda desteklerini esirgemeyen GEKA’ya, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’ne, bu projede emeği geçen herkese ve eğitime katılan gazeteci kursiyerlere teşekkür etti. Cemiyetin bu tür çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

Sertifika töreninden sonra DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı ve Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkan Yardımcısı ve Depo Photos Yayın Yönetmeni Tolga Adanalı kursiyerlerle toplu fotoğraf çekildi.