HABERDENİZLİ.COM

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projesi “Ailemi Seviyorum” kapsamında hayata geçirilen ve bugüne kadar 1034 mezun veren Evlilik Okulunda 31’nci dönem eğitimleri başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitim programının açılışına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Sağlıklı evliliklerin oluşması adına Büyükşehir Belediyesi’nin her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Evlilik Okulu kapsamında kursiyerlere 16 saatlik bir eğitim programı verileceğini söyledi. 

“Evliliklerin ömür boyu sürmesini hedefliyoruz”

Gökoğlan, “İki ayrı düşüncede olan veya farklı kültürlerden gelen insanların aynı çatı altında bir araya gelmesi ile elbette bazı fikir ayrılıkları oluşabilir. Ama biz bu eğitimlerle evliliklerin ömür boyu yürütülmesini hedefliyoruz. Sizleri şimdiden tebrik ediyorum” diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinde Psikolog Gülay Korkut tarafından verilecek eğitimlerde genç çiftlere; evlilikte empati, sevginin önemi, sorumluluk duygusu, farkındalık unsuru ve evlilikte iletişim gibi konularda bilgiler verilecek.