HABERDENİZLİ.COM
Edinilen bilgiye göre olay Sarayköy ilçesi Atatürk Mahallesinde bulunan belediye parkı arkasında meydana geldi. İddiaya göre  C.K (41), isimli erkek ayrılma aşamasında olduğu eşiyle barışmak için, eşinin yaşadığı kayınpederi H.K’nın evinin önüne gitti.  Kayınpederinin evinin önünde eşi P.K ile barışmak istediğini ve görüşmek istediğini söyleyen C.K kayınpederinin dışarı çıkmasıyla tartışma yaşadı. Alkollü olduğu ifade edilen C.K, yanında benzin getirdiğini kendisi ile barışmaz ise kendisini yakacağını söyledi.

C.K, ihbar üzerine olay yerine gelen polisleri görünce yanında getirdiği tüm benzini üzerine döktü, ardından polisler sokağa girmek üzereyken çakmağı yakan C.K’nın tüm vücudu alevler içinde kaldı. C.K kendisini yaktığında olay yerine henüz ambulans ve itfaiye ekipleri gelmemişti. Çevredeki vatandaşlar ve polisler C.K’yı  güçlükle söndürdü. Olaydan kısa bir süre sonra olay yerine ulaşan 112 Acil Servis sağlık ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen C.K, vücudunda oluşan birinci derece yanıklar dolayısıyla ambulans helikopterle İstanbul’a sevk edildi.

EŞİNİ SÜREKLİ TAKİP ETTİĞİNDEN UZAKLAŞTIRMA KARARI VARMIŞ

Kadının yakın çevresinin anlattıkları ise olayın başka bir boyutunu ortaya koydu. Meydana gelen olaydan iki gün önce C.K’nın P.K’nın evden çıkış anından itibaren takip ettiği, servise nereden biniyor, nereye gidiyor, nerede iniyor hepsini takip sonucu öğrendiği belli oldu. Ayrıca PK’nin iş yerine gitmek için evden çıktığı sırada C.K tarafından kovalandığını ama yakalamayı başaramadığı iddia edildi.