HABERDENİZLİ.COM

Denizli'nin Bekilli İlçesi'nde şimdiye kadar alınan tedbirlerle koronavakası görülmemişti.

Son gelişmeye göre Bekilli ilçesi Çoğaşlı Mahallesi'nde yaşayan 80 yaşlarda bir kadında koronavirüs vakasının pozitif çıktığı belirtildi.

İlçede akşam Kaymakamlığın emri ile müftü akşam 22.30 sıralarında caminin hoparlöründen ilçede koronavirüs vakasının göründüğünü ve dışarıya çıkacak vatandaşların sosyal mesafeyi korumaları söylendi.

Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Saygı değer Bekilli halkı, Bekilli ilçemizde aldığımız her türlü tedbirlere rağmen koronovirus ilçemizdeki bir mahallemize girmiştir. Bu süreçte daha titiz davranmamız, 20 yaş altı gençlerimizin ve 65 yaş üstü büyüklerimizin dışarıya çıkmaması konusunda daha duyarlı olmamız gerekir. Bu virüsün evlerimize girmesini engellemek bizlerin elinde! Ailemizin sevdiklerimizin canlarını tehlikeye atmayalım. Sonradan pişman olacağımız davranışlardan kaçınılmalıdır." denildi.

Denizli'de bir ilçede daha koronavirüs tespit edildi

Öte yandan koronavirüs vakasının Denizli'nin Bekilli İlçesi Çoğaşlı Mahallesi'nde 84 yaşındaki bir kadında tespit edildiği öğrenildi.

Kadının tedavi edilmesi amacıyla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne (PAÜ) sevk edildiği öğrenildi.