Haberdenizli.com

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son tahminlere göre, Denizli’de hava yarın (Perşembe) yağmurlu en düşük hava sıcaklığı 6 derece, en yüksek hava sıcaklığı 9 derece dolaylarında seyretmekte. Yağışla birlikte hava sıcaklığında 3-4 derecelik düşüşler görülecek. 
 
Cuma günü hava sıcaklığı Denizli Merkez'de hava yağmurlu en düşük 3 derece en yüksek 7 derece olacağı tahmin ediliyor. Denizli'nin ilçeleri Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Çal, Çameli, Çardak, Güney ve Kale ilçelerinde kar bekleniyor.  

Cumartesi günü Denizli Merkez'de havanın karla karışık yağmur bekleniyor, hava sıcaklığı en düşük 2 derece en yüksek 5 derece olacağı tahmin ediliyor.  

Pazar günü Denizli Merkez'de kar yağışı bekleniyor, hava sıcaklıkta düşüş gösterecek en düşük hava sıcaklığı -2 derece, en yüksek hava sıcaklığı 2 derece olacağı tahmin ediliyor. İlçelerde Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Merkezefendi, Pamukkale ve  Sarayköy'de kar yağışı bekleniyor.

Pazartesi günü hava kar yağışlı en düşük -7 derece en yüksek 4 derece olacağı tahmin ediliyor. İlçelerde Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Merkezefendi, Pamukkale ve  Sarayköy'de kar yağışı bekleniyor. Denizli’de ve ilçelerde gece sıcaklığın eksi dereceye kadar düşmesi bekleniyor.