HABERDENİZLİ.COM

Sayısal Loto’nun 1105. çekilişinde 2, 14, 27, 31, 32 ve 45 numaralar oynadığı kuponunda yer alan Denizlili şanslı, 1 milyon 962 bin TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiyenin isabet ettiği kuponun oynandığı bayi sahibi Erkan Dilbe, henüz talihli kişinin kimliğinin bilinmediğini belirtti.

Sayısal Lotu'da Cumartesi günü yapılan 1105. çekilişinde 2, 14, 27, 31, 32 ve 45 rakamlarını Denizli'den bilen kişi, 981 Bin TL'lik ikramiyenin sahibi oldu. 981 Bin TL'nin diğer talihlisi ise TEKİRDAĞ / SÜLEYMANPAŞA'da ikamet ettiği öğrenildi ve para 2'ye bölündü.

Sayısal Loto talihlisinin kuponu Saraylar Mahallesi Enver Pasa Caddesi No:1/H adresinde bulunan bayiden yatırdığı belirlendi.

Talihlinin kuponu yatırdığı bayi Erkan Dilbe, talihlinin kim olduğunu bilmediğini söyledi. Abisi Özkan Dilbe adına iş yerini işleten Erkan Dilbe, "Talihlinin kim olduğunu bilmem mümkün değil. Çünkü yüzlerce kişi, Sayısal Loto oynadı. Umarım, ihtiyacı olan birine çıkmıştır. Güzel günlerde kullansın. Daha önce de bayimden 700 bin TL'lik ikramiye kazanan olmuştu ama bu kadar yüksek rakamı ilk defa verdim" dedi.

Büyük ikramiyeyi kazanan diğer talihli kuponunu Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinden yatırdı.