Son zamanlarda çok rastlanan çocuk istismarı haberlerine tepki olarak Denizli'de Mehmet Şanaldı isimli baba 7 yaşındaki Elvin Şanaldı ve 5 yaşındaki Ecrin Şanaldı isimlerindeki kızları ile birlikte eylem yaptı. Çocuk istismarına karşı, 15 Temmuz Çınar Meydanı'nda eylem yapan baba ve kızları, üzerilerine astıkları 'Benim bedenime dokunma', 'Tacize hayır', 'İstismara dur de' yazılı pankartları ile 'sessiz çığlık' isimli eylemlerini gerçekleştiren iki kız ve babalarına vatandaşlar da ilgi gösterdi. 

Ülke genelinde yaşanan olaylardan etkilendiğini belirten baba Mehmet Şanaldı, "İki tane kızım var. Bu yaşanan olaylardan, gerçekten çok etkiledim. Kendimi o arkadaşın yerine koymak istemedim. Koysam neler yapabileceğimi anlatamam. En azından acılı ailenin yanında olduğumuzu göstermek için bu eylem yaptık. Kızlarımla birlikte, onlar da benim kadar duyarlı" dedi.

denizli eylem, bedenime dokunma, tacize hayır

7 yaşındaki Elvin Şanaldı ise çocuklara şiddet uygulanmamasını isteyerek, "Çocuklara şiddet uygulayan kötü ceza almalı. Şiddet uygulamayın, çocuklara şiddet uygulamayın" dedi.