Denizli AGD Şube Başkanı Hamza Öztürk, Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şube Başkanı Halil Akpınar, AGD Ortaokullar, Liseler, Üniversiteler Komisyon Başkanlıkları ve birçok Ortaokul gençleri katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da gençlerin fidan dikim alanını ziyaret ederek gençlerle selamlaştı ve Hatıra Fotoğrafı çektirdi. Gençler Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın arkasında Merhum Milli Gençlik Vakfı Genel Başkanları Adnan Demirtürk’ün sözü olan “Bir yıl sonrasını düşünüyorsan tohum ek, on yıl sonrası için ağaç dik, yüz yıl sonrayı düşünüyorsan, insan yetiştir.” Yazılı pankartını açtı.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, “Çanakkale Zaferimizin 101. Yılını Denizlide çeşitli etkinliklerle kutluyoruz. Bugünde Karakurtta Çanakkale’de Can veren fidanlar için Her Şehide Bir Fidan Her Fidana Bir Genç” kampanyamızı Orman Müdürlüğümüz ile birlikte yapıyoruz. Orman Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bunlar Çanakkale’yi anlamak için birer vesile.

Çanakkale’de çok büyük hadiseler var. Çanakkale’de can veren fidanlar var. 70-80 bin kadar liseli, 10 bin kadar Üniversiteli Çanakkale’de maalesef Şehit oldular. Bizlerde gençlere o günleri anlatmak için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Bugün burada Peygamber Efendimiz’in kıyametin koptuğunu görseniz de elinizdeki fidanı dikin Hadis-i Şerifinden yola çıkarak aynı zamanda Çanakkale Zaferimizin 101. Yılı olması vesilesi ile 101 selvi fidanı dikiyoruz. Dedi.
Öztürk, katılan herkese teşekkür etti. Fidan dikim etkinliğine katılan her gence katılım sertifikaları verilerek etkinlik son buldu.