HALK ET kurucusu Ahmet Sevim, kendi besi çiftliklerinden halka doğal ve kaliteli et ürünü sunduklarını belirterek, Cumartesi günü Denizli halkını, 3. Şubenin açılışına davet etti.

Denizli’de doğal besi çiftliği işlerine ek olarak perakende sektörüne giren HALK ET, uygun fiyat, damak tadı ve üreticiden-tüketiciye güvenilir helal ürün ile Denizli’de açtığı 2 şubesiyle vatandaşların ilgi odağı olmayı başarmıştı. Gelen talepler üzerine yeni bir şube çalışması başlatan HALK ET, yeni yer olarak ise Merkezefendi İlçesi Adalet Mahallesi 10029 Sokak No:10’da şube çalışmalarını tamamladı.  Albayrak üzerinde bulunan Ata Ekmeğin bir üst sokağında geniş bir yelpazeye hizmet edecek HALK ET, 3. Şubenin açılışına özel sürprizlerde açıklandı. 

1 TON SUCUK DAĞITILACAK YÜZDE 30 İNDİRİM VAR

Yarın 27 Kasım Cumartesi günü açılacak 3. Şubenin açılışında, halka özel olarak eski damak tadında hazırlanmış 1 ton sucuk dağıtılacak. Zam üstüne zam yağmurunun yaşandığı günümüzde HALK ET, birçok et ve ürününde yüzde 30 gibi dev bir indirim uygulayacak. Kasap köfte 50 liradan, sucuk 55 liradan, kıyma 44 liradan, kuzu kuşbaşı 85 liradan, kuzu pirzola ise 99 liradan satılacak.

“‘TÜM HALKIMIZI DAVET EDİYORUZ”

HALK ET kurucusu Ahmet Sevim, kendi besi çiftliklerinden halka doğal ve kaliteli ürünü sunduklarını belirterek, Cumartesi günü Denizli halkını, 3. Şubenin açılışına davet ederek şunları söyledi, “Yıllarca besi çiftliğimizle kendi hayvanlarımızı yetiştirdik. Daha sonra perakende sektörüne girerek, HALK ET markamızla  kendi ürünlerimizi Denizli halkımızla buluşturduk. Burada da uygun fiyatla; doğal, sağlıklı helal kesim ürünlerimizi, damak tadına uygun şekilde  vatandaşımıza sunmaktayız.  Denizli halkımızda çok ilgi gösterdi. Gelen talepler doğrultusunda 3. Şubemizi Adalet Mahallesinde açıyoruz. Açılışa özel hem indirim hem de sürprizlerimiz müşterilerimizi bekliyor. Bu arada 4. Şubemizi açmak üzere de çalışmalara başladık” dedi.

Denizli'de Açılışa Özel Halk Et 1 Ton Sucuk Dağıtacak

Denizli'de Açılışa Özel Halk Et 1 Ton Sucuk Dağıtacak

Denizli'de Açılışa Özel Halk Et 1 Ton Sucuk Dağıtacak