Tam bir yıl önce yaşanan darbe girişimini yakından hisseden Denizli’de 15 Temmuz'un yıl dönümünde vatandaş 15 Temmuz Meydanı'na akın etti. 7'den 77'ye her yaştan vatandaşın katıldığı program sabah namazına kadar devam etti. 

Denizli'de 15 Temmuz Darbe Girişiminin yıldönümü için günler öncesinden yapılan hazırlıklar ve güvenlik tedbirleri vatandaşın meydanda rahat bir gece yaşamasını sağladı. Akşam saatlerinde meydanda toplanmaya başlayan vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerinde meydanı doldurdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi önünde kurulan dev sahnede önce Denizli Müftülüğü personeli ilahiler okudu. İstanbul Boğaz Köprüsünden yapılan canlı yayın dev ekranlara yansıdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını vatandaş canlı olarak izledi. 

Vatandaşlara hitap etmek üzere ilk önce Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, akabinde Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, Ak Parti'nin Denizli'deki ilk milletvekillerinden Mehmet Yüksektepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin vatandaşa hitap etti. 

Sahnede hazır bulunan mehteran tarafından "Recep Tayyip Erdoğan" "Dik Dur Eğilme" "Türkiyem" eserleri seslendirildi. 

Vatandaşlara akşam saatlerinden itibaren belediyeler tarafından kurulan çadırlarda simit, çay, pilav, ayran ve çorba ikramı yapıldı. 

Sabah namazı için camiyi dolduran vatandaşlar camiye sığmayınca, cami avlusunda namaz kıldı. Program sabah namazının kılınmasının ardından sona erdi.