HABERDENİZLİ.COM

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince alınan istihbari bilgiler ve yürütülen çalışmalar sonucunda Denizli'de her türlü kaçakçılık faaliyetinin önlenerek suç ve suçluların açığa çıkartılması amacıyla operasyonlar gerçekleştirildi.

Denizli'de kaçakçılık suçlarının önlenmesi faaliyetleri çerçevesinde görevli ekiplerce tütün ve tütün mamulleri satışı yapan işyerlerine yönelik görevli ekiplerce kontroller gerçekleştirildi.

Yapılan kontroller neticesinde yapılan aramalarda Denizoli merkezinde bulunan ve Tütüncü adı altında faaliyet gösteren 4 ayrı büfeye operasyon yapılarak izin belgesi bulunmayan tütün ve tütün mamulleri tespit edildi.

Yapılan aramalarda işyerinde bulunan masaların altına, çekmecelerin arkasına ve boş makaron kutularından dekor süsü verilen rafların arkasına gizlenmiş vaziyette kaçak sigara tespit edildi.

Yapılan aramalar neticesinde toplam 370 paket kaçak sigara, 2 bin 240 adet kaçak dolma sigara, 3 kilogram kaçak nargile tütünü, 3 bin 400 adet boş makaron ve 6 kilogram açık kıyılmış tütün bulunarak el konuldu.

Yakalanan 3 şüpheli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanununa ve 4733 Sayılı Kanununa Muhalefet kapsamında adli ve idari işlem yapıldı.