Denizli'nin Pamukkale İlçesi, İncilipınar Mahallesi’nde yaşayan ve özel bir kolejde eğitim hayatını sürdüren 15 yaşındaki Saadet B.’den bir süredir haber alınamıyor.

Anne Sebahat B. tarafından emniyete de kayıp başvurusu yapılan Saadet B.’nin herhangi bir psikolojik ve ailevi sorunu olmadığı öğrenildi.

Kendisinin çok uyumlu ve çevresinde sevilen bir kız olduğunu ifade eden Saadet B., “Saadet’in herhangi bir sorunu yoktur. Sakalaştık okula gönderdim sonrasında bir daha haber alamadık kendisinden. Ailem yaklaşık 10 kişi kızımı arıyor. Gidebileceği her yere baktık.Bir kez telefonları açmış konulmuşlar. Annem kızar demiş. Şimdi ise telefonu tamamen kapalı. Daha önce hiç kaybolmadı. Böyle bir girişimde de bulunmadı: Evden ayrılırken üzerinde bordo mont, siyah pantolon ve siyah ayakkabı vardı. Kısa ve küt saçlıdır. Görenler duyanların emniyet birimlerimize haber vermesini istiyorum” dedi.

Öte yandan, kendisinin ticari taksi kullandığını belirten bir kişi, "Ben ticari taksi kullanıyorum. Kınıklı karakolundan taksi istediler kızın annesi bindi ağlayarak. Ben de merak ettim 'ablacım hayırdır ne oldu' diye sordum o da kızının kayıp olduğunu söyledi. Fotoğrafı var mı bana verebilir misin dedim. Fotoğrafı hem internete hemde taksici arkadaşlara gönderdim. Neticede bir taksici abimiz o kızı daha yeni taksiyle bırakmış ve bana ulaştı. Sonrasında karakola  geldi nereye bıraktığını gösterdi polis arkadaşlara umarım kısa sürede bulunur. En son sevindik eskihisar tarafına 2 erkekle bileklikte bırakmış taksici abimiz ama söylediğine göre kızın telefonunu zorla elinden almışlar kız 'ailemi aramam gerekiyor' demiş ama telefonu vermemişler." dedi.