HABERDENİZLİ.COM

Denizli Çağdaş Hekimler Grubu Başkan Adayı Prof. Dr. Rıza Hakan Erbay oldu. Erbay basın toplantısında temel önceliklerinin hekim hakları, sağlık sistemi sorunları, hekimlerin birliği ve ulusal değerler olduğunu vurguladı. Hekimlerin yaşadığı sorunlara değinen Erbay şöyle devam etti: "Günümüzde hekimlerin başta şiddete uğrama ve can güvenliği sorunu vardır. Uzun yıllar süren zorlu bir eğitim sonrası güçlükle yetişen değerli hekimlerimize sahip çıkmak için çalışacağız."

"ÇÖZÜM MERKEZİ OLMAK İÇİN GAYRET SARF EDECEĞİZ"
Erbay konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: "Hekimlerin güvencesiz çalışma, ücretlendirme, sözleşme ve emeklilik haklarında yaşadıkları maddi ve manevi çözüm merkezi olmak için gayret sarf edeceğiz." Ulusal düzeyde de hekimlerin haklarını önceleyen TTB Merkez konseyi oluşturma çabaları olduğunu ifade eden Erbay merkezi yönetimde daha etkin rol almak istediklerini belirtti.

Denizli Çağdaş Hekimler Grubu Yönetim Kurulu Adayları:

Prof. Dr Rıza Hakan Erbay, Dr. Ahmet Ünsal Ateşer, Dr. Bedriye Fercem Erbay, Dr Yaşar Altın, Dr. Mehmet Ülke, Dr. Emel Aslankara, Dr. Selda Sevtap Akbulut Demirci.

Büyük Kongre Delege Adayları:

Prof. Dr. Gökhan Önem, Dr. Meral Alten, Dr. Belkıs Sınık, Dr. Hüseyin Atıcı, Dr. Oğuz Peker, Dr. Selçuk Ünal, Dr. Gökhan Deda.

Denetleme Kurulu Adayları:

Dr. Tevfik Köksal Köseler, Prof. Dr. Göksel Altınışık Ergur, Dr. Özgür Kalkancı.

Grubun Onur Kurulu Adaylığında da 5 isim bulunuyor.