Gelecekte yaşanabilecek su sıkıntısının önüne geçmek için su deposunu devasa kapasitede yaptıklarını anlatan Başkan Zolan, yaklaşık 2,6 milyon TL'ye mal olacak tesisin bir kaç ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Denizli'nin alt yapısını yenilemek için 3 ayrı proje ile 10 mahallede çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, gelecekte su sıkıntısının yaşanmaması için de tedbirlerini alıyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çakmak Mahallesi'nde yapımı devam eden ve şehrin en büyük su depolarından biri olan 5 bin tonluk su deposu inşaatında incelemelerde bulundu. DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy'un da hazır bulunduğu incelemede çalışmaları yerinde izleyen Başkan Zolan, buradaki personele kolaylıklar diledi. Karahasanlı, Yeni Şafak ve SelçukbeyMahallesi'nin içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan su deposunun bir kaç ay içinde tamamlanacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Çakmak Mahallesi'nde Denizli'nin en büyük su depolarından birini yapıyoruz. Kapasitesi 5.000 ton olan su deposu inşaatımız devam ediyor" dedi.

2,6 milyon TL'ye mal olacak
Gelecekte yaşanabilecek su sıkıntısının tamamen önüne geçmek için su deposunu devasa kapasitede yaptıklarını anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Biz bir nevi geleceğimize hizmet ediyoruz. İleride yaşanabilecek herhangi bir su sıkıntısı nedeni ile bu günden tedbirimizi alıyoruz. İnşaatımız tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık 2 milyon 600 bin TL'ye mal olacak su deposu bittiğinde bölgede oluşabilecek su sıkıntısının önüne geçilecek. İnşallah bir kaç ay içinde tamamlanacak" diye konuştu. Denizli'nin daha sağlıklı su içmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Gerek baştan aşağı yenilediğimiz alt yapı projesi, gerekse yeni yapılan su depoları ile Denizlili hemşehrilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz" dedi.