Türkiye genelinde 536 mülki idare amirinin yeni yerlerinin belirlendiği kararname Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylandı. Bu kararname kapsamında Denizli’den de vali yardımcıları ve kaymakamlar da değişti. 

DENİZLİ’DEN GİDENLER
Kararname de  Denizli Vali Yardımcıları Ali Sözen İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşavirliğine,Ekrem Akdoğan Kocaeli Vali yardımcılığına,  Alp Aslanargun ve Nihat Kaynar İzmir vali yardımcılıklarına, Bekir Sıtkı Kocakundakçı Kırklareli vali yardımcılığına atanırken; Pamukkale Kaymakamı Erdoğan Beypınar Kırklareli vali yardımcılığına, Tavas Kaymakamı Ali Arıkan Şırnak vali yardımcılığına, Serinhisar Kaymakamı Zeyit Şener Gölmarmara Kaymakamlığına, Baklan Kaymakamı Mustafa Türkcan Domaniç kaymakamlığına atandı. 
Denizli’ye aday kaymakam olarak atanan görevini sürdüren Kale Kaymakamı İhsan Ayrancı, Çal Kaymakamı Selami Korkutata ve Beyağaç Kaymakamı Muhammet Serkan Şahin de kaymakam olarak atandılar ve kadroları gönderildi. 

DENİZLİ’YE GELENLER
Kararname kapsamında Denizli Vali yardımcılıklarına; Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Isparta Vali Yardımcısı Cengiz Ata, Beydağ Kaymakamı Ali Cergibozan, Beşikdüzü Kaymakamı Alaattin Aktaş, Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız atandı. Kazan Kaymakamı Veysel Beyru ise Pamukkale Kaymakamlığına, Van Vali Yardımcısı Hakan Alkan Serinhisar Kaymakamlığına, Çanakkale İl Hukuk İşleri Müdürü Osman Varol Tavas Kaymakamlığına, Türkeli kaymakamı Serkan Şahin ise Çardak kaymakamlığına atandı.