Otomobillerine gözleri gibi bakan Denizli BMW Clup sürücüleri, oluşturulan grup sayesinde araçlarının arızalarını, sorunlarını ya da araçları ile ilgili bakımlar konusunda birbirleri ile fikir alışverişinde bulunuyor. Denizli’de iki haftada bir araya gelen Denizli BMW Clup üyeleri, Denizli’de yaşayan BMW sürücülerini anlamlı etkinlikleri için grubuna davet etti.

Denizli BMW Clup Başkanı Hüseyin Çomak “Biz Denizli BMW Clup olarak 40 kişiden oluşan grubumuzla Down Sendromlu kardeşlerimizi mutlu etmek, onlarla birlikte vakit geçirip anlamlı bir buluşma düzenlemek istedik. Türkiye halkına ve Denizli’de bulunan diğer otomobil grubu üyelerine örnek bir gelenek haline getirmek istiyoruz. Denizli BMW Clup ailesi olarak asıl konumuz; Huzur evi olsun, Çocuk esirgeme kurumu olsun unutulmaya yüz tutmuş yerleri ziyaret etmek. Bunları tekrar canlandırıp faydalı şeyler yapmak istiyoruz.

Diğer Denizli BMW Clup Başkanı Ferdi Aksurgun, Hüseyin Çomak ile birlikte her iki haftada 1 etkinlik düzenlediklerini belirtti, “Biz bu grubu kurarken bizde BMW var. Bir havamız olsun, gösteriş olsun diye kurmadık. Örneğin; birinin başına bir şey gelse hepimiz koşturuyoruz. Bir arkadaşımızın ihtiyacı olduğunda yine yardımlaşıyoruz. Maksadımızın en büyüğü kardeşlik bundan iyi başka bir amaç olamaz. Bu şekilde etkinliklerimizle de vatandaşlara örnek olmaya çalışıyoruz. Günden güne de grubumuz büyüyor ve büyümeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

Diğer Marka otomobil gruplarının kendilerini örnek alarak grup oluşturduklarını söyleyen Çomak, “Onlarında gösteriş amaçlı değil de anlamlı bir etkinlikte bir araya gelmelerini isteriz.”dedi.

Denizli BMW Club Başkanı Çomak,”Tüm Denizli halkının Down Cafe’yi görmesini isteriz. Bu cafeyi bilmeyenler var. Bu cafeye gelerek hem Down Sendromlu çalışanları sevindiriyorsunuz hem de kendimiz onlarla birlikte mutlu oluyoruz. Emin olun onları görünce bu mutluluk hiçbir şeye değişilmez. Tek burası için değil Huzur evi, Çocuk esirgeme kurumu bunların hepsi ziyaret edilmeli hepsi unutulmaya yüz tutmuş yerler. Herkes bir sevgi bekliyor bir arayış içinde” dedi.

Denizli BMW Clup'u Ferdi Aksurgun ve Hüseyin Çomak yönetimiyle birlikte dahada büyümeye devam ettiği belirtildi.