Denizli Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl 50 kişilik bir ekiple başlattığı kalite atağı, mutlu şekilde sonuçlandı. Denizli Belediyesi, TS EM ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sertifikası aldı.Denizli Belediyesi’nin Kalite Yönetim Sertifikası alması nedeniyle Denizli Belediye Meclis Salonu’nda tören yapıldı. Törene Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı. Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada, Mart 2011’de 50 kişiyle başladıkları çalışmalar sonucunda kalite belgesini almaya hak kazandıklarını söyledi.

Çalışanların olağan üstü gayret sarf ettiğini vurgulayan Başkan Zolan, “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu belge benim şahsıma verilmiş bir belge değildir. Başkan, yardımcısı, meclis üyeleri, müdürleri ve tüm çalışanlara verilmiş olan bir belgedir. İnşallah bu kalite yönetim belgesinin gereklerini kendimizi yenileyerek sürdüreceğiz. Amacımız vatandaşımıza daha kaliteli, daha hızlı, düzgün ve güzel hizmet verebilmek” diye konuştu.

Belgeyi almak için öneriyi getiren MHP’li Meclis Üyesi İbrahim Açıkgöz’e teşekkür eden Başkan Zolan, “Önerisini dikkate alıp bir yıl önce yola çıkmıştık. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah kalitemiz artacak, şehrimizin kalitesi artacak, yaşam standartları artacak” diye konuştu.

BBS Şirket Temsilcisi Tansel Namlıses ise, belediyenin tüm birimlerinin incelenerek kalite yönetim şartlarına uygunluğunun onandığını kaydederek, “Kalite bir gönüllülük işidir ve siz ilk adımını attınız. Tebrik ediyorum” dedi.

Denizli Belediyesi’nin 17-18 Nisan’da BBS firması tarafından gerçekleştirilen denetim sonucunda TS EM ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sertifikası almaya hak kazandığı belirtildi