Denizli Belediyesi'nin uzun süredir devam ettirdiği alt ve üst yapı çalışmaları kısmen bitti. Biten cadde ve sokaklar ilk yağışlarda imtihanını verdi. Çoğu yerde sıkıntı yaşanmazken, 1583 sokakta kotanın yükselmesinden dolayı yol hizasından altta kalan işyerleri durumun düzeltilmemesinden şikayetçi
Sırakapılar Mahallesi'nde bir sokak var ki, bunların hali içler acısı, 1583 sokakta; yorgancı Ahmet almış eline küreği, terzi Hayati, reklamcı Mutlu, Kokareççi Muhterem, Kuaför Murat, Ayakkabıcı Orhan, Balıkçılar Lokali çalışanı Muzaffer, Otoparkçı Musa ve sokak sakinleriyle birlikte yağmur suyu ve balkon suyu nöbeti tutuyorlar. Bazı yerlere ise çimento döküp gelebilecek suya karşı kendilerince önlem almaya çalışıyorlar.
Terzi Hayati Gökçe, Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nü defalarca aramasına rağmen sıkıntılarının giderilmediğini, her seferinde bu sıkıntıyı çözeceklerini vadettiklerini belirtti. Gökçe, yetkililerin sokağa gelip yerinde tespit etmesine rağmen sıkıntıyı gidermediklerini söyledi.
Kuaför Murat Özdemir ise, her yağmurda ve her balkon yıkanmasında işyerinin önünde elinde paspas su nöbeti tutmaktan müşterileriyle ilgilenemediğini belirtti.
Ayakkabıcı Orhan da aynı dertten muzdarip.
1583 sokak sakinleri defalarca düzeltileceği sözü verilen sıkıntının bir an önce giderilmesini yetkililerden istiyorlar. Hatta bazı esnaflar dükkan değiştirmeyi bile düşünüyorlar.