Denizli Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü bünyesine katılan yeni araçlar ve iş makinelerinin tanıtımı Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımıyla gerçekleşti. 
Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Atölyesi'nde gerçekleşen araç tanıtım töreninde müdürlük çalışanları ile tokalaşan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni araç ve ekipmanları inceleyerek bilgiler aldı. Su ve kanalizasyon çalışmalarında, kazmadan sorunun belirlenmesine yönelik kameralı sistem ile görüntülü şekilde çözüm sağlanması için kazandırılan çok özellikli aracı da inceleyen Başkan Zolan, yeni araç ve yeni hizmet anlayışıyla yeni bir başlangıç yapıldığını belirttti. Başkan Zolan, “Büyükşehir için mazeret yok diyerek yola çıktık ve hizmet için tüm ihtiyaçları karşılamaya çalıştık” dedi. 
Konuşmasında çalışanlara seslenen Başkan Zolan, “Sizlerle hizmet destanı yazdık. Denizli’nin altını üstüne getirdik. Girilmedik cadde mahalle sokak bırakmadık. Gece gündüz hizmette nöbet tuttuk. Hizmet yolunda en değerli yol arkadaşlarımızsınız. Sizlerle yürümekten çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. Yeni kazandırılan araç ve ekipmanların 7 milyon TL’ye mal olduğunu belirten Başkan Zolan, hizmet destanının devam edeceğini söyledi.
Daha sonra İlbade Mezarlığı’nın tarihi duvarını da inceleyen ve kültüre sahip çıkmak tüm imkanları kullandıklarını söyleyen Belediye Başkanı Osman Zolan, tarihi duvardaki bir taşın 836 yıllık olduğunu belirterek, “İlbade Mezarlığında bulunan bu tarihi duvar Denizli tarihinin en önemli göstergesidir. Kültürümüze dün olduğu gibi bugün de sahip çıkıyoruz. 400 metre uzunluğunda olan bölümün restorasyonunu bitirdik. Kalan kısmını da en kısa zamanda bitireceğiz. Bu tarihi duvardaki taşta yıl olarak 1178 yazıyor. Yani 836 yıllık olduğunu bu yazılardan anlıyoruz. Bu gibi tarihi dokuları korumak için gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.