Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci 'TEGV Gönüllülük Haftası Etkinlikleri' kapsamında Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Deliktaş ve Sevindik Öğrenim Birimi'nde eğitim alan çocuklarla bir araya geldi. 
Türkiye'nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu olan TEGV, her yıl coşkuyla kutladığı 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü çerçevesinde Türkiye çapındaki tüm etkinlik noktalarında 'TEGV Gönüllülük Haftası Yerel Etkinlikleri' düzenledi. 
Gönüllülük kavramının tanıtılması ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak amacıyla, hafta boyunca yerel yöneticilerin TEGV etkinlik noktalarına gelerek kısa süreli temsili gönüllülük yapacağı, gönüllülüğün önemine dikkat çekerek kamuoyunda farkındalık oluşturacakları belirtildi.
Etkinlik kapsamında Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci, TEGV'in Denizli'de bulunan Deliktaş Öğrenim Birimi'nde Deliktaş ve Sevindik Öğrenim Birimi çocuklarıyla buluşarak gönüllülük yaptı. Çocuklarla birlikte ebru yapan Değirmenci, çocuklara Denizli Belediyesi Kültür Yayınları kapsamında basılan kitaplardan hediye etti.