Denizli Belediyesi Konservatuvarı, yıl sonu şenliği kapsamında Türk Sanat Müziği eserlerinin yer aldığı "Denizli Şarkı Söylüyor" isimli bir konser düzenledi. Konserde Denizli Musiki Derneği Korosu, Makine Mühendisleri Odası Korosu, Emekli Öğretmenler Derneği Korosu ve Denizli Barosu Korosu da misafir olarak yer aldı. Denizli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp, Başkan Yardımcısı Şamil Çınar ve diğer protokol üyeleri dinledi.

Ziya Tıkıroğlu Açıkhava Tiyatrosu’ndaki konserde koroyu, Belediye Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Koordinatörlüğü’nü üstlenen emekli TRT sanatçısı Selim Öztaş yönetti. Öztaş, konserin kendisini 25 yıl önceye götürdüğünü belirterek, “O zaman Denizli Belediyesi çatısı altında toplanmıştık. Şimdi geldiğimiz noktada, ilk günkü heyecanla sizlere şarkı söylüyoruz. O zamanlar koromuza yeni başlayan arkadaşlarımızın şimdi işin uzmanı olması beni duygulandırdı.” dedi.

Konser sonunda Vali Yardımcısı Erdoğan, Başkan Vekili Günalp ve Başkan Yardımcısı Çınar, koro üyelerine ve Şef Öztaş’a çiçek verdi. Günalp, belediyenin ücretsiz konserlerine devam edeceğini söyledi.