Denizli'de adalet mekanizmasını yakından ilgilendiren Denizli Barosu'nun Olağan Genel Kurulu, hafta sonunda yapılacak. Denizli Barosu'nun Denizli Adliyesi hemen yanındaki yeni Hizmet Binası'nda yapılacak ve iki gün sürecek genel kurulda başkanlık için iki isim başkanlık için yarışacak. 5 yıldan bu yana Denizli Barosu Başkanlığı görevini yürüten Müjdat İlhan, başkanlık için aday olan Hakan İlhan ile yarışacak. İki adayın soyisimlerinin aynı olması sadece benzerlik. Müjdat İlhan ve Hakan İlhan, yönetim kurulu listeleriyle birlikte oylarını sandığa atacak ve 981 üyeden destek isteyecek. Genel Kurul'un ilk günü raporlar ve mesleki sorunlar tartışılacak, seçimler ise yarın (pazar) günü yapılacak. 



Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, verdikleri sözleri yerine getirmenin verdiği mutlulukla meslektaşlarının karşısına çıktıklarını ifade etti. İlhan. "Denizli Barosu olarak ilkemiz ve felsefemiz hukukun dışında hiç bir şey olmadı. Meslektaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz için mutluyuz. 15 Temmuz darbe girişimi ve sonraki süreçte üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz. Bu zor günlerde halkımızın yanında yer aldık, almayı da sürdüreceğiz. Yeni Hizmet binamızı kullanıma açtık. Baromuza yakışan bir genel kurul yapacağımıza inancım sonsuz." dedi.

Denizli Barosu Seçim Sonuçları yarın belli olacak




Başkan adayı Hakan İlhan ise birlikte yönetilen bir baro hayaliyle bu yola çıktıklarını belirtti. İlhan, "Bu yürüyüşümüze, hayalimize meslektaşlarımızdan destek istiyoruz. Baronun her toplumsal olayda siyaset üstü akıl olarak görüşünü zaman kaybetmeden bildirmesi ve zaman kaybetmeden devletin bütünlüğünün ve hukukun üstünlüğünün vurgulanması gerektiği kanaatindeyiz" diye konuştu.