Milletvekili Özkan; "Denizli-Aydın otoyolu tamamlandığında İzmir-Antalya güzergahı Denizlimize taşınmış olacak. Önümüzdeki 5 yıl içinde bu otoyol 20 milyon turistin hareket ettiği bir güzergah haline gelecek. Bu hareketlilik de turizmden ticarete bir çok alanda Denizlimize katma değer sağlayacak." dedi.

Otoyolun ihracata yönelik faydalarına da değinen Özkan; "Denizli'de üretilen ürünlerin, hem Antalya hem İzmir limanlarına hızlı ve rahat ulaşması çok önemli. Denizli-Aydın otoyolu ihracatımıza güç katacak. Bu otoyol bittiğinde ürettiğimiz ürünleri limanlara çok daha hızlı gönderme imkanı bulacağız. Bu sayede ticaretimize ticaret katacağız." dedi.

Şehirler arası otoyolun yanı sıra, şehir içi ve ilçelerde de yol yapımının hızla devam ettiğine değinen Özkan, "Denizli'nin hemen hemen tüm ilçelerinde Denizli Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyelerimiz ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüz çalışmalarını sürdürüyor. Denizli adeta bir şantiyeye dönüşmüş durumda. Tünellerle, battı-çıktılarla, duble yollarla aşılamaz denilen yolları aşıyor, geçilemez denilen dağları geçiyoruz. Bu projelerimiz tamamlandığında hem Denizli’nin kendi içerisinde hem de Denizli'nin diğer illerle bağlantıları güçlenecek, mesafeler kısalacak." ifadelerini kullandı. 

Denizli için verdiğimiz tüm sözleri tuttuk, tutmaya da devam ediyoruz diyen Özkan; "Denizli’nin gelişmesi ve kalkınması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İnşallah Denizli'yi hak ettiği noktalara taşıyacağız." diyerek sözlerini tamamladı.