Denizli Belediyesi, Denizli'yi Muğla ve Antalya'ya bağlayan 7 kilometrelik Bağbaşı yolunu dünya standartlarında yapıyor.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Başkan Yardımcısı Mahmud Güngör ve beraberindekilerle yol çalışmalarını yerinde inceleyerek buradaki mahalle sakinleriyle görüşerek görüş ve önerilerini aldı. Başkan Zolan ve beraberindekiler 7 kilometrelik hat boyunca yürüyerek inşaat alanını gezdi. Yolun önceki hali ile tamamlanmış halinin kıyaslanamayacak kadar farklar içereceğini kaydeden Başkan Zolan,"Denizli’nin İzmir ve Ankara giriş çıkışlarında yaptığımız düzenlemeler yolları daha güvenli hale getirdi. Geçmişte o bölgelerin durumu içler acısıydı. Şimdi ise Denizli’ye yakışır bir haldedir. Son bir yıldır Antalya Yolu için planlamalarımızı yapıyorduk. Burasını baştan aşağıya yeniden düzenleyip hem daha güvenli hale getiriyoruz, hem de dünya standartlarının da üzerinde olacak şekilde düzenliyoruz. Yayalar ve araçlar için geçitler yapılıyor. Taşıt yolu 3 şeride çıkarılırken, yan yol, çift yönlü bisiklet yolu, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları yapılacak" dedi.
Çalışmaların bu yıl sonuna kadar tamamlanacağını belirten Başkan Zolan,"Baştan aşağıya yenilenecek Bağbaşı yolundaki çalışmalar, bu yıl sonuna kadar tamamlanacak. Burası seyahat sağlığı açısından alt seviye olan bir yoldu. Denizli’nin bugünkü imajına yakışmayan bir noktadaydı. Karayolları Bölge Müdürlülüğü ile işbirliği içindeyiz. Asfaltını karayolları yapacak. Diğer yol düzenlemeleri Denizli Belediyesi tarafından yapılacak.Yaya ve can güvenliği itibariyle en üst seviyede olacak" dedi.