Aydın, Denizli ve Muğla illerinde tüketicilerine kesintisiz ve kaliteli enerji hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ADM Elektrik Dağıtım, hizmet bölgesinde yaklaşık 3 milyon kişinin hayatını aydınlatırken, tüm ülkede elektrik sektörünün en önemli sorunlarından birisi olan kayıp enerjiyle de başarılı şekilde mücadele ediyor. Denizli, 81 il arasında 2015 ve 2016 yıllarında ortalama yüzde 3’lük kayıp enerji ile örnek olmayı sürdürüyor. 
ADM Elektrik Dağıtım ve Denizli Halkının Ortak Çalışması Başarıyı Getirdi
ADM Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Bülent Yüksel konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamada, kesintisiz ve kaliteli enerji için yapmış oldukları yatırımlar kadar kayıp enerji için de gerekli tüm çalışmaları yaptıklarını ifade etti.
Denizli’nin; TEDAŞ’ın yayınlamış olduğu ve en güncel verilere sahip kitapçıkta en düşük orana sahip il olmasında şirket ve şehir adına gurur duyduğunu ifade eden Yüksel, “Ülkemizin en ciddi sorunlarından birisi olan kayıp enerji, tüm dağıtım şirketlerinin mücadele ettiği bir konudur. Biz de hizmet bölgemizde yapmış olduğumuz çalışmalar ile mücadelemize her geçen yıl yoğunlaşarak devam ediyoruz. Bölgemizde hizmete sunduğumuz yatırım çalışmaları, ekip arkadaşlarımızın özverisi ve özellikle vatandaşlarımızın duyarlılığı, en oranla Denizli’yi ilk sıraya çıkaran önemli faktörler olmuştur. Sadece 2015 yılı için değil başarının devamı için büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şirketimiz adına önce duyarlı vatandaşlarımıza ardından da çalışma arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Kayıp enerjiyle mücadelemiz dün olduğu gibi bugün ve yarın da devam edecek” dedi.