Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında 2015'in tüm insanlığa ve ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi. 
Başkan Zolan mesajında şunları söyledi:  "Biz de 2015 yılını bitmeyen hizmet sevdamız ve gelecek yıl Denizlimize kazandıracağımız yepyeni dev projelerimizi gerçekleştirme temennisiyle karşılıyoruz. Kentimiz;  dev alt ve üst yapı çalışmaları, yeşil alan, peyzaj düzenlemeleri ve diğer vizyon şehir hedefimiz ile modern bir çehreye kavuştu. Kentimiz artık modern, sosyal ve kültürel alanda daha aktif, kalkınma ve istihdamda daha güçlü bir şehir konumuna kavuştu. Denizli’nin ulusal ve uluslararası platformda marka bir şehir haline gelmesi, diğer kentlere örnek olmayı sürdürmesi için 2015 yılında da tüm gayretimiz ile çalışacağız2015 yılının öncelikle tüm insanlığa, ülkemize ve şehrimize barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik ruhumuzla, çalışan ve üreten bireylerle, dinamik ve ilerisi için hedefi olan gençlerle beraber, ülkemizin ve şehrimizin geleceği parlak olmaya devam edecektir. Yeni yılın hoşgörü, sevgi ve refahın tüm şehrimizi kucakladığı hayırlı ve sağlık dolu bir yıl olmasını tüm kalbimle diliyorum” dedi.

2015 HEYECANLA KARŞILIYORUZ
Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, yeni yıl ile ilgili şu mesajı verdi; "2014 yılını geride bıraktığımız şu günlerde 2015 yılını, umut ve heyecanla karşılıyoruz. 
İlimizin ve ülkemizin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınması için 2014 yılını oldukça yoğun geçirdik. Adı Denizli olan her konuyla ilgilenmenin gayreti içinde olduk. İlimiz ve Ülkemizin kalkınması için doğrudan ve dolaylı etkileyebilecek her konu ve gelişmeyi Denizli Ticaret Odası olarak yakından takip etmekteyiz. 2015 yılında da; Üyelerimize yerinde ve zamanında etkin hizmet verme noktasında, Odamızın kurumsal kapasitesinin geliştirilmesi, İlimizde ve Ülkemizde girişimciliğin desteklenmesi ve üyelerimizin daha ileri hedeflere yönelmelerine dönük çalışmalarımızı hızla sürdüreceğiz.  
Ayrıca Cumhuriyetimizin 100. yılında 2023 yılı hedefi olan 500 milyar dolarlık ülke ihracatına Denizli olarak 15 milyar dolarlık bir rakamla katkı sağlamayı amaçlıyoruz. 2015 yılında da bu hedefe bir adım daha yaklaşmak için Denizli olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 
Bu çerçevede; Denizli ve ülkemiz adına yararlı olacağını düşündüğümüz bölgenin tanıtımı,  ilimizin üretimi ve istihdamına katkı sağlayacak projeler üretmeye, diğer kuruluşlar tarafından üretilen projeleri desteklemeye devam edeceğiz.
Unutulmasın ki her yenilik yeni bir umuttur. Bu inançla 2015 yılını bizler de herkes gibi coşkuyla, mutlulukla ve heyecanla karşılıyoruz. 2015 yılında toplumumuzun huzur, barış ve kardeşliğinin pekişmesini gönülden dilediğimiz gibi tüm insanların yeni yılını sağlık ve huzur içinde geçirmelerini diliyorum."

YENİ YIL TÜM İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRSİN
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2015 yılının ülkemize, Denizli’ye, Pamukkale’ye ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Başkan Gürlesin, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajında, yeni yılın istikrarlı, başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olması dileğini iletti.
 2014 yılının güzellikleriyle üzüntüleriyle, mutluluklarıyla, hüzünleriyle, gözyaşlarıyla ve sevinçleriyle geride kaldığını kaydeden Başkan Gürlesin, şöyle devam etti:
"2014 yılı içinde güzellik adına bu ülkede katkıda bulunan herkesten Allah razı olsun. Pamukkale Belediye Başkanı olarak bütün hemşerilerime 2014 yılında yapmış olduğumuz hizmetlere vermiş oldukları destekten dolayı, minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Belediyedeki tüm çalışma arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. 2015 yılının size sağlık mutluluk, huzur, barış, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyor, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum."

2015'TE HERŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ
AK Parti Denizli Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Mehmet Yüksel açıklamasında, 2014 yılında dünyada yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye’nin her alanda alnının akıyla meseleleri çözüme kavuşturduğunu, 2015 yılında da aynı gayret ve azimle sorunların üstesinden geleceğini ifade etti. Yüksel açıklamasında şunları kaydetti:
"Millet olarak gerek ülkemizde gerekse dünya da önemli gelişmelere sahne olan bir yılı daha geride bıraktık. Yepyeni bir yılı daha heyecan ve umutla karşılamanın haklı gururunu ve onurunu hep birlikte yaşıyoruz. 2015 yılının yaşanan tecrübelerin ışık tuttuğu, yeni bir yol haritamızın belirlendiği ve büyük imkânları beraberinde taşıyan bereketli bir yıl olmasını diliyorum. Yeni yıl ülkemiz ve şehrimiz açısından yepyeni bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. İlk defa Milletimiz Cumhurbaşkanını sandığa giderek ve iradesini ortaya koyarak kendisi seçmiştir. Bunların yanı sıra 2014 yılı Ülkemizin gelişmesine, büyümesine ve demokratikleşmesine engel olmak isteyen tüm şer odaklarıyla mücadele konusunda ciddi adımlarında atıldığı önemli bir yıl olmuştur. 2015 yılının dünyada barışın hakim olduğu, insanların kardeşçe yaşadığı bir yıl olmasını diliyorum. 2015 yılının Denizlimiz, Türkiye’miz, milletimiz ve dünya insanları için huzura vesile olsun diyor, saygıyla ve sevgiyle hemşehrilerimizi selamlıyor, daha güçlü ve müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çalışmaya durmadan dinlenmeden devam edeceğiz diyorum."

2015 YATIRIM YILI OLACAK

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Subaşıoğlu mesajında, yeni yılın istikrarlı, başarılı ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olması temennisinde bulunarak 2015 yılının yatırım yılı olacağını belirtti. Başkan Muhammet Subaşıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Geçen dokuz aylık hizmet süresi içinde verdiğiniz emanete layık olmak için, bütün imkânlarımızla yoğun bir çalışma içinde olduk. 
İyi bir bütçe planlaması yaparak, planlanan yatırımları bir bir gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Böylece 2015 Yılı belediyemiz için planlanan yatırımların hayata geçirileceği bir yıl olacak. Yeni yılla yeni çalışmalarımızın alt yapısını oluşturarak merhaba diyeceğiz. İnanıyoruz ki biz çalıştığımız müddetçe ilçemiz güzelleşecek, değişecek, yenilenecek.  Bu duygu ve düşüncelerle 2015 Yılının ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazançlar getirmesi dileklerimle, yeniyılı kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.