DENİB, tarafından  bu yıl 4.sü yapılacak olan “RÜYA ve DÜŞLER” temalı DENİB Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın tanıtım toplantısı DENİB Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Ünlü moda tasarımcısı Simay Bülbül’ün de katıldığı toplantıda tüm tasarımcılara çağrıda bulunuldu. Son başvuru tarihinin ise 29 Mayıs olduğu duyuruldu. 

HEDEFLERİMİZ VAR
Yarışmanın genç yetenekleri bulmak, tasarımın, markalaşmanın ve inovasyonun önemine dikkat çekmek adına önemli olduğunu belirten DENİB Başkanı Süleyman Kocasert; “ Yarışma ile her yıl dikkatleri biraz daha fazla üzerimize çekiyoruz. Ülkemizde tekstil sektörünün önemli bir şehri olan Denizli’de bu işi bir görev olarak kabul etmiş durumdayız ve şehrimizin tanıtımına da büyük katkı sağladığımız kanaatindeyim. 2023 yılında 500 milyar dolar ihracat hedeflerimize ulaşmak için olmazsa olmazımız markalaşma ve inovasyonun önemine dikkat çekmeyi amaçlıyoruz. Bu yıl 4.sünü düzenleyeceğimiz yarışmanın memleketimiz için hayırlı olmasını diliyor ve yarışmanın startını bugün vermiş bulunuyoruz” dedi. 

MODAYI ANLATTI
Haliç Üniversitesi Öğretim Üyesi Nuray Karşıcı, DENİB 4. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışmasının teması olan “RÜYA VE DÜŞLER” hakkında ayrıntılı bir sunum, yarışma konsepti ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Ünlü moda tasarımcısı Simay Bülbül’de genç moda tasarımcılarıyla tecrübelerini paylaştı.
DENİB 4. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’na katılmak isteyen yarışmacılar için son başvuru tarihi  29 Mayıs Cuma günü.