ADANA (CİHAN)- Türkiye'de 1 milyar euroyu aşan ısıtma soğutma pazarında birbiriyle kıyasıya rekabet eden firmalar, müşterilerin satış sonrası isteklerine de cevap vermek için yarışıyor.
DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna, Türkiye'nin coğrafi konumu gereğince ısıtma ve soğutma konusunda Avrupa'nın en büyük pazarlardan birisi olduğunu söyledi. Türkiye'nin gelecekte de Avrupa'nın en hızlı büyüyen pazarlarından biri olcağını kaydeden Ertuna, Demirdöküm ve Vaillant Group'un birlikte sektörde yüzde 24'le pazarın lideri olduğunu söyledi. Doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte pazar büyüklüğünün 1 milyar euiroyu aştığına dikkat çeken Ertu'na bunun da firmaları satış ve satış sonrası için daha büyük düşünmeye sevkettiğini bildirdi.

ADANA'DA DOĞALGAZA TALEP ARTIYOR
DemirDöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna, Adana'nın kendileri açısından önemli bir merkez olduğunu dile getirerek, doğalgazın yeni gelmesi ve talebin her geçen gün artmasının sevindirici olduğunu bildirdi. Ertuna şunları söyledi: "Klima ve güneş enerjisi ürünlerine yoğun talep var. Firmamız da 57 yıllık tarihinde Türkiye'de ısıtma soğutma sektörünün hep lideri. Hep yeni teknolojileri, yeni iş modellerini pazara tanıtmış, Biz de bundan sonraki dönemde yeni iş modelleriyle büyüyen pazarda tüketicimize layık hizmet vermeye çalışacağız. Türkiye'de tüm ısıtma soğutma pazarının yüzde 20'si elimizde. Vaillant Grup ile birlikte bu pazar payı yüzde 24'lere çıkıyor."
Bu arada, kurumsal kimlik çalışmasına ağırlık veren Demirdöküm, Adana yetkili servisi Adahan Isıtma-Soğutma'nın yenilenen yüzünü hizmete açtı. Açılışa Demirdöküm Yönetim Kurulu Başkanı Christoph M. Grosser, Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila da katıldı. Grosser, açılıştaki konuşmasında, kaliteli ürünleri kaliteli ürün anlayışıyla birleştirdiklerine dikkat çekerek Türkiye genelinde en yaygın servis ağınasahip olduklarını bildirdi. Babila ise, değim rüzgarından etkilenen yetkili servislerin en iyi hizmeti verecek şekilde yeni yüzleriyle müşterinin karşısına çıktıklarını bildirdi.
Süleyman Demirel Bulvarı’ndaki Demirdöküm yetkili servisi sahibi Sinan Özsipahi, yeni servis anlayışıyla hizmet vereceklerini kombi, klima ve doğalgaz tesisatı bakımı yaptıklarını bildirdi. CİHAN