Denizli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği (DEKÜLDER), çiçeği burnunda Başkanı Yakup Odunkesenler, ilk icraatı olarak, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan ayında iftar yemeği düzenleyerek, Denizli’deki Erzurumluları bir araya getirdi.
Giza Plaza’da gerçekleşen iftar yemeğine Dernek Başkanı Yakup Odunkesenler, Başkan yardımcıları Tahsin Doğan, İbrahim Lazut, İlhami Çiçek ve diğer Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı. Geceye birçok bürokrat ve iş adamlarının yanı sıra binin üzerinde Erzurumluda katıldı.



Denizli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yakup Odunkesenler yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberlik içerisinde bulunduğumuz bu mübarek ay içinde, yeni bir yapılanmayla kurulan derneğimizle, siz değerli hemşerilerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Allah’ın izni ile bundan sonraki çalışmalarımızla birçok sosyal aktivitelerle birlikte olacağız” dedi.
Düzenlenen iftar yemeğinde, Pamukkale Üniversitesi Tiyatro bölümü öğrencileri tarafından, Hacivat Karagöz oyunu sergilendi. Erzurum’a has şiir ve dinletirinde sergilendiği gecede Erzurumlular kendilerini memleketlerinde gibi hissettiler.