Koruyucu aileliğin yaygınlaşması için çalışmalarını sürdüren Denizli Koruyucu Aile Derneği (DEKAD) 8 Mart'ta da koruyucu ailelerle birlikteydi. Dernek binasında gerçekleşen etkinliğe çok sayıda koruyucu aile ve dernek gönüllüsü katıldı.
Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Hakan Vural 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Vural bu özel gün hakkında: "Birlikte güçlenerek yürüdüğümüz koruyucu ailelerimizin çok sevgili anneleri ile birlikte eğlenip, sohbet ettiğimiz, miniklerimizin birbiri ile tanışıp arkadaş olduğu bu güzel etkinliğe katılım gösteren tüm annelerimize teşekkür ederiz. Ailelerimizin koruyucu ailelik sürecinde daima yanlarında olmaya devam ettiğimiz gibi birlikte eğleneceğimiz etkinlikler gerçekleştirmeye de devam ettireceğiz. 
Bugünkü etkinliğimizde bizlerle birlikte olan değerli koruyucu annelerimiz ve tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun" şeklinde konuştu.

DEKAD 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Koruyucu Ailelerle birlikte kutladıDEKAD 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Koruyucu Ailelerle birlikte kutladıDEKAD 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Koruyucu Ailelerle birlikte kutladı