Haberdenizli.com

13 Eylül Perşembe günü saat 17.00’de gerçekleştireceği 27.Olağanüstü Genel Kurulunda Başkan Adayı olan Esra Kasapoğlu Ünlü DEGİAD’ın Denizli’nin köklü derneklerinden olduğunu 27 yıla dayanan tecrübesi ve kazanımlarıyla şehre büyük faydalarının dokunduğunu ve kendilerinin geçmişten aldığı ders ile geleceğe yönelik çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

“Doğru Eğitim, Doğru Yatırım ve Güçlenen Ekonomi” 

1991 yılında kurulan derneğin 27.yılında 14.dönem başkanlığı için aday olan Kasapoğlu,” Bizler Denizli’nin en köklü, tecrübeli ve gelecek adına önemli işlere imza atmış Denizli Genç İşadamları Derneği’yiz. Bu düsturla birlikte geçmişten aldığımız feyzleri göz önünde bulundurarak. Geleceğin, en büyük aktarımı olan teknolojiyi, dernek olarak tecrübelerimizle harmanlayıp, Denizli’mizin, güzel ülkemiz Türkiye’mizin ve ekonomimizin refahı için mücadelesini sürdüren derneğimizin gelişmesi ve güçlenmesi adına birçok projeye imza atacağız. ‘Doğru eğitim, doğru yatırım ve güçlenen ekonomi’ ilkemizin gereği yatırımcı olan üyelerimize büyük kanaat önderleri ve ekonomistlerden eğitimler aldırtacağız. Bu konudaki temaslarımızda hala sürmekte” dedi.


“Üyeler Arasında İşbirliği-Güçbirliği Sağlayacağız”

Kasapoğlu,” Bizim derneğimizin amacı tüzüğümüzün 4.maddesinde yer aldığı gibi Anayasamızın uygun gördüğü kanunlar ölçüsünde Atatürk İlkeleri’ ne bağlı kalarak Türkiye’ deki Genç İşadamlarını bir çatı altında toplayarak tanışma ve kaynaşmalarını temin etmek, mesleki ve ekonomik yönden bilgi alışverişini sağlamak, ilgili özel ve resmi kuruluşlarla münasebetlerinin sağlıklı ve düzgün yürütülmesini üyelerin yararına sağlamaya çalışmak, üyelerine bu konuda yardımcı olmak, bölgesel, sektörel ve ulusal ekonomik politikalarının oluşturulmasına ve piyasa ekonomisinin güçlenmesine katkıda bulunmak sektörel sorunlar ve çözüm önerileri tespit ederek uluslararası entegrasyon ve rekabet güçlerinin artırılmasına, potansiyellerinin iyi değerlendirilmesine yardımcı olmak, projeler geliştirmek, iş dünyasını ilgilendiren sorunları ve çözüm önerilerini kamuoyuna, yetkili kurumlara duyurmak, demokratik, laik ve hukuk devleti ilkeleri ışığında, sivil toplumun kurumsallaşması ve özel girişimciliğin yaygınlaşmasına çalışmak, sanayici, işadamları ve işkadınlarının sorunlarına sahip çıkarak toplumda olumlu rol model olmalarını sağlamak-kolaylaştırmak, iş ve sosyal yaşam konusundaki girişimciliklerini geliştirmek, yerel bölgesel, ulusal STK’larla işbirliği yaparak, ekonomik-kültürel ve sosyal alanda kamu yararına projeler üretmek. Ve tüm amaçlarını gerçekleştirebilmek için üyeleri arasında işbirliği-güçbirliği sağlayarak ortak çalışma zemini oluşturmaktır” ifadelerini kullandı.


“Bizim İdeolojimiz DEGİAD Olarak Ülkemize ve İlimize Hizmetler Vermektir”

Kasapoğlu,” DEGİAD olarak bünyemizde bulunan 340 üyemiz için ben ve yönetim kurulum her zaman araştırma ve geliştirme adına çalışmalarda bulunacağız. Her zaman belirttiğim gibi yatırım eğitimleri işadamları ve işkadınlarının gelecekleri adına önemli hususlardır. Biz üyelerimize kurs, seminer ve konferanslarla bu eğitimleri kazandıracağız. Derneğimizin siyaset ile bir bağlantısı da olmayacaktır. Derneğimiz her türlü siyasi ideolojiye sahip vatanını seven kişilerin tek bir çatı altında toplanacağı bir kuruluş olarak faaliyetine devam edecektir. Bizlerin ideolojisi siyaset değildir. Bizim ideolojimiz DEGİAD olarak ilimize ve ülkemize güzel hizmetler verip vatandaşlarımızın yaşam koşullarını kolaylaştırmaktır. Bizler yapacağımız yatırımlar ve bunun nezlinde ki ihracatlarla birlikte ülke ekonomisine de artı yönde katkı sağlamak istiyoruz bunun için çalışacak bunun için bir bütün olarak hareket edeceğiz” diye konuştu.