Denizli Devlet Demiryollarına ait projeler, Vali Abdülkadir Demir başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Vali Yardımcısı Mehmet Çınar, Çivril Kaymakamı Orhan Burhan, Devlet Demiryolları Afyonkarahisar 7. Bölge Müdürü Enver Timurboğa, 7. Bölge Emlak İnşaat Servis Müdürü Hasan Kenar, yol yapım ve Kaklık Lojistik Merkezi'nin yapımını üstlenen firma yetkililerinin katıldığı toplantıda İzmir-Denizli-Eskişehir Demiryolu hattında yer alan 75 kilometrelik Bozkurt-Dinar arası yol yapım işi, Kaklık Lojistik Merkezi ikinci kısım inşaatı ve Çivril’de Devlet Demiryollarına ait bazı binaların değerlendirilmesi görüşüldü.
Vali Abdülkadir Demir, Valilikte düzenlenen toplantıda Pamukkale ve Göller Ekspresinin ihtiyacı olan Bozkurt-Dinar hattında yer alan 75 kilometrelik yolun ihalesinin tamamlanarak yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığını belirtti. Vali Demir ayrıca, Devlet Demiryolları 7. Bölge Müdürlüğü ve yüklenici firma yetkililerine işin sözleşmede belirtilen süreden daha önce bitirilmesi için talimat verdi. Kaklık Lojistik Merkezi ikinci kısım inşaatının Kasım ayı sonunda tamamlanarak Denizlili sanayici ve iş adamlarının hizmetine sunulacağını söyleyen Vali Demir, Çivril’de atıl durumda bulunan bazı kamu binalarının iyileştirme yapılarak değerlendirilmesi talimatını verdi.