Şahin Tin; “Hainlik edenlerin ve bölücülük yapanların, milletimizin talebine uygun olarak cezalandırılmasından yanayım. Bu talep şayet İdam ise İdam gelmeli” dedi. 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, “Hainlik edenlerin ve bölücülük yapanların idam edilmesinden yanayım” dedi. Bu ülkenin üç beş çapulcuya bırakılamayacak kadar değerli olduğunu ifade eden Milletvekili Şahin Tin, “Kimse bu aziz milletin geleceğini karartmak için tanka, topa ihtiyaç duymasın. Bu ülkenin mert ve vatanperver insanları mangal gibi yüreğiyle ve sarsılmaz inancıyla gerektiğinde ülkesi, bayrağı ve bağımsızlığı için canını siper eder. Bu memleketin her karış toprağı bizim için kutsal bir emanettir. 15 Temmuz tarihinde ülkemizi karanlık bir yola sürüklemek isteyen üç beş çapulcuya milletimizin cevabı çok net olmuştur. Milletimiz darbe yapmak için yola çıkmış üç beş akıl yoksunu haine sokakları iradesiyle aydınlatarak tokadını çok sert atmıştır. Karanlık tüm sokaklar bir bir demokrasi yürüyüşleri ile aydınlanmıştır. Milletimizin üstün feraseti sayesinde darbe zihniyeti kuyulara betonlarla gömülerek milli irade bir kez daha zaferini ilan etmiştir. Bu ülke toprakları kolay kazanılmadı” şeklinde konuştu. 

Milletvekili Şahin Tin, son günlerde idamın geri getirilmesine ilişkin konuya da değinerek, “Bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne ve bağımsızlığına hainlik edenler her kim olursa olsun hak ettiği cezayı en ağır şekilde alacaktır. Şanlı tarihimize leke sürmek isteyenlerin hainlik ve bölücülük yapanların milletimizin talebine uygun cezalandırılmasından yanayım” dedi.