Dalaman Çayında Çamaşırlarını Yıkadı !

Dalaman çayının kirletildiği ve birleşme notasında çamaşırlarını yıkayan Sabit Kızılhan yaptığıyla herkesi düşünmeye sevk etti.
DESKİ’de çalışırken, aynı zamanda Dalaman çayının geri kazanılması için verdiği mücadele sonucunda işten çıkarıldığını dile getiren Sabit Kızılhan iş elbiseleri ile bazı ev eşyalarını Dalaman çayında yıkadıktan sonra köprü üzerinde kurumaya bıraktı.

Kızılhan burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Dalaman çayının kurtarılması için verdiği mücadeleler neticesinde uzun zamandır her fırsatta çalıştığı kurum tarafından kendisine “Bu işlerle fazla uğraşırsan işinden olursun” şeklinde uyarılar aldığı iddia etti.

Haksız yere işten çıkarıldığı ve işsiz kaldığını belirten Sabit Kızılhan, çalıştığı iş yeriyle alakalı hiçbir yanlışının olmadığını belirterek, neden işten çıkarıldığını çok merak ettiğini ancak gerçek sebebin söylenmediğini ifade etti.

Haksız yere işten çıkarıldığı anlatmak üzere Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Bakan ve milletvekillerine de ulaşmaya çalıştığını ancak başaramadığını söyleyen Sabit Kızılhan, amirlerine yağcılık yapmadığı gerekçesiyle işten çıkarılmış olabileceğini ima etti.

Çamaşırlarını Dalaman çayından yıkayan Kızılhan, Dalaman çayının her türlü pisliği yıkadığını ve arıttığının altını çizdi.

Kaynak :Acıpayam Gazetesi