Honaz'a bağlı 22 mahallenin tamamında ulaşım ve altyapı ile ilgili çalışmaları sürdüren Honaz Belediyesi, ilçenin farklı bölgelerinde toplam 10 noktada aynı anda başlatılan çalışmalara aralıksız devam ediyor. Honaz Belediyesi ekipleri tarafından ilçe merkezinde Hisar Mahallesi ve Eski Sanayi Sitesi çevresinde yol açma, düzenleme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları sürerken, Kocabaş Mahallesi Hürriyet mevkiinde ise eski asfaltın kaldırılması ile zemin düzenlemeleri tamamlanan noktalarda bordür döşeme çalışmalarının ardından sıcak asfalt kaplama çalışmalarına başlanacak. Bu projelerin yanı sıra Kaklık Mahallesi Lojistik Merkez Yanı ve İstasyon mevkiinde yeni imar yolu açma ve zemin düzenleme çalışmaları da tamamlanarak sıcak asfalt kaplamaya hazır hale getirildi. 

Honaz Belediyesi’ne bağlı ekipler bu belirtilen bölgelerde çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan Gürleyik Mahallesinde Eski Ankara Yolu tabir edilen bölgede, yarma dolgu ve stabilize kaplama çalışmaları da hızla devam ediyor. Yine bu yolda sıcak asfalt ile kaplanarak

Gürleyiklilerin kullanımına sunulacak. 
Ulaşım için sağlıklı yollar.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Honaz’da değişimin devam ettiğini belirterek çalışmalarını bu doğrultuda sürdürdüklerini belirtti. Devecioğlu; “Daha modern ve yaşanabilir bir Honaz için belediye ekiplerimiz tarafından ilçe genelinde çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Bu saydığımız bölgeler dışında Karateke Mahallemizde gerçekleştireceğimiz düzenlemeler kapsamında perde beton ve istinat duvarı çalışmalarımıza önümüzde ki günlerde başlıyoruz. Ayrıca Akbaş, Karaçay ve Yukarıdağdere mahallelerimizde de yol ve üstyapı projelerimiz yakında başlayacak. Yağmur, çamur, güneş demeden mahallelerimizin eksikliklerini gidermek için çalışarak, yerleşim alanı her geçen gün genişleyen ve buna paralel olarak da araç yoğunluğu artan bu bölgelerdeki ulaşımda yaşanan sorunları ortadan kaldırmak için gayret ediyoruz. “Her gün dünden daha güzel olacak” hedefi ile Honazımızı imar etmeye, kalkındırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.