AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, referandum çalışmalarına hız verdi. Milletvekili Şahin Tin, çalışmalar kapsamında Denizli’de tekstil sektöründe hizmet veren; ABC Tekstil, Doksan Tekstil ve Taşevli Tekstil’e ziyarette bulunarak; firma çalışanlarını anayasa değişikliği hakkında bilgilendirdi. Milletvekili Şahin Tin’e ziyaretlerinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Taşevli, İl Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Sözeri, Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı Uğur Pala ve Alican Kılınçkaya ile Yönetim Kurulu Üyesi Gamze Karaca da eşlik etti. 

CUMHURİYET'İ ‘EVET’LE GÜÇLENDİRECEĞİZ

Milletvekili Şahin Tin, ziyarette bulunduğu firmalarda yaptığı konuşmasında; "Birilerinin söylediği gibi biz Cumhuriyeti değiştirmiyoruz. Aksine Cumhuriyet’i yeni sistemle daha da güçlendiriyoruz. Türkiye’yi milletimizin seçtiği kişiler yönetecek. Krallık gelmeyecek. Cumhuriyet devam edecek. Anayasa değişiklik paketiyle yeni kurulacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle millet iradesi yönetime hakim olacak. Referanduma sunulan Anayasa değişikliği ile milli ve manevi değerlerimiz başta olmak üzere gelenek ve göreneklerimizi ayakta tutacak sağlam bir sistem kurulmuş olacak. Yetki ve yönetim 16 Nisan’da milletimizin vereceği ‘evet’ oylarıyla tam manasıyla milletimizin emrine verilmiş olacak” dedi. 

DENİZLİ ‘EVET’LE DAHA DA GELİŞECEK

Milletvekili Şahin Tin; “Denizli ekonomik anlamda gelişen ve güçlenen, ihracatçı bir ilimiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Denizli gibi gelişmekte olan illerimiz başta olmak üzere, Türkiye’nin önünü açacak, ekonomiye, sanayiye, teknolojiye ve yatırıma daha fazla katkıda bulunacaktır. Çünkü İstikrarlı bir yönetim her zaman ekonomiye ve kalkınma hamlelerine güç verecektir. Büyümenin ve gelişmenin temeli istikrarlı hükümetlerle mümkün olur. Bunun içinde yetkilerin ayrışmadığı, yönetimin güçlendirildiği, istikrarın önündeki engellerin kaldırıldığı bir sistem artık Türkiye’nin geleceği için kaçınılmazdır. İnanıyorum ki 16 Nisan’da Denizli’miz milli bir duruş sergileyecek ve vereceği ‘evet’ oylarıyla güçlü Türkiye’nin inşasına yüksek oranda katkı sağlayacaktır” dedi.  

MİLLETİMİZ GERÇEĞİ GÖRÜYOR

Milletvekili Şahin Tin; “ ‘Hayır’ kampanyası yürütenler Anayasa değişikliği paketinin içerisinde neler olduğunu bile bilmiyorlar. Yalan yanlış bilgilerle milletimizi kandırmaya çalışıyorlar. Maalesef gerçekleri öğrenmek istemiyorlar ve anlattıkları da gerçeklerle uzaktan yakından ilgisi olmayan konular. Anayasa değişiklik paketinde yer alan 18 maddeye baktığımızda, hayır kampanyası yürütenlerin söylediklerinden hiçbirinin olmadığını çok açık ve net görüyoruz. Diktatörlük gelecek, tek adamlık olacak, Cumhurbaşkanı yargılanmayacak gibi daha birçok yalanları utanmadan sıkılmadan milletimize söylüyorlar. Bu milleti yalanlarıyla kandıramayacaklar. Milletimiz gerçekleri görüyor” dedi.