HABERDENİZLİ.COM

Denizlilerin buluşma noktası Forum Çamlık, bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında hazırladığı zengin etkinlik programını, ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle gerçekleştirdi. 
Dört bir yanı Türk Bayrakları ile donatılan Forum Çamlık’ın kutlamaları, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi korosunun söylediği coşkulu marşlarla ve resim sergisinin açılışıyla başladı.

Türk Eğitim Derneği Denizli Koleji öğrencileri, Denizli Rotary Kulübü üyeleri ve alışveriş merkezi ziyaretçilerinin katıldığı Cumhuriyet yürüyüşüne, çocuklardan oluşan bando takımı eşlik etti. Beraber marşlar söyleyen katılımcılar dağıtılan Türk Bayrakları ile görsel bir şölen yarattı. 
Pahoy & Tuana Dans Stüdyosu ve Forum Çamlık işbirliğiyle Cumhuriyet Bayramı’na özel sergilenen Tango gösterisini, Türk Eğitim Derneği Denizli Koleji korosunun marşları takip etti. Denizli Rotary Kulübü işbirliği kapsamında Forum Çamlık’ta Cengiz Akhisar imzalı fotoğrafları ziyaretçilerle buluşturan “Cumhuriyet ve Atatürk” isimli serginin açılışı da yine aynı gün gerçekleştirildi. 
Forum Çamlık’ta 29 Ekim günü açılan her iki sergi de 11 Kasım 2018’e dek ziyarete açık olacak.