Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katılmak üzere Denizli'ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Çardak Havalimanı'nda Denizli Valisi Hasan Karahan tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'nda kalabalık bir topluluk bekliyor. 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ilk olarak kürsüye çıktı. Denizli'nin tarım şehri olduğunu ve kalkınması için çalıştıklarını belirtti. 

Binali Yıldırım, "Millete hizmet etmeyen siyaset varsın olmasın!"

Türkiye Cumhuriyeti'nin son resmi başbakan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım kürsüye çıkıp vatandaşı selamladı. Yıldırım, Şehirlerimiz arasında parmakla gösterilecek Denizli'ye kazandırdığımız bu eserler hayırlı uğurlu olsun. Siyasetin varlık sebebi millete hizmettir. Millete hizmet etmeyen siyaset olmasın. Yaptığımız yatırımlar, meydana getirdiğimiz bu eserlerle Denizli'ye de Türkiye'ye de çağ atlatıyoruz. Kuzey güney ayrımı yapmadan gece gündüz çalışıyoruz, çabalıyoruz. Ak Parti gelmeden alt yapı gelişmişliğinde Türkiye Dünyada 39. sıradaydı. 16 yıl sonra 9. sıraya geldi. Bu yeter mi? yetmez. Hedef muasır medeniyetler seviyesine çıkmak." dedi.